WE DOEN HET SAMEN

 

Data is de nieuwe groeimotor voor uw bedrijf. EffectiveProfiles is gespecialiseerd in data en analytics en laat uw business groeien. Onze dataspecialisten vormen een center of excellence. Niet voor, maar juist MET onze opdrachtgevers werken we samen om het gestelde bedrijfsdoel te overtreffen. Onze dataspecialisten zetten zich hier dagelijks 100% voor in. Met specialistische tools en doeltreffende oplossingen zorgen we ervoor dat uw business intelligence en data driven marketing altijd optimaal functioneert.

Onze specialistische kennis is altijd up-to-date, innovatief en beproefd. Hierdoor zorgen we ervoor dat u de concurrentie altijd een stap voor bent. Onze Predictive Analytics oplossingen zorgen voor betrouwbare voorspellingen waarmee u businessbeslissingen kunt nemen.

We laten u niet alleen. Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie de doelstellingen behaald. 

 

 

Enkele van onze diensten:

 

Strategie

hoe begin je nu met data, en hoe zorg  je ervoor dat het uiteindelijk leidt tot een verbetering van de omzet of een verlaging van de kosten? We werken gezamenlijk een plan uit aan de hand van ons  functional framework waarin is vastgelegd welke middelen, data, optimalisatie, afdelingen, targeting matrix, werkzaamheden en planning moeten worden ingezet om de groeidoelstellingen te realiseren.

Marketing support

Een rapport is nog geen resultaat. Omzet of meer klanten, dat is resultaat.  Met gerichte statistische analyses en operationele ondersteuning wordt informatie verkregen die unieke inzichten biedt over onder andere koopintentie, optimale media inzet en de juiste match tussen klant en product.

Email management

Wij helpen je om e-mail (al dan niet geautomatiseerd) in te zetten als middel voor het stimuleren van herhaalaankopen, het verhogen van loyaliteit, Voor de gehele customer journey kun je e-mailmarketing succesvol inzetten en daar helpen we je graag bij.

Web- en conversie optimalisatie

Onze conversiespecialisten zullen op basis van data, inzichten, eigen kennis en ervaring een aantal aandachtspunten aankaarten die interessant zijn om te testen. De aandachtspunten van onze conversiespecialisten worden uiteindelijk uitgebreid getest geoptimaliseerd en geimplementeerd.